Coffee Barbera

Již od roku 1870 se v šálku kávy Barbera skrývá víc než jen espresso nestačí jen vytvořit podmanivou a osobitou harmonii chuti a vůně, tajemství firmy Barbera spočívá hlavně ve vice než 140 letech zkušeností a obětavé práce. Aby dosáhla nejlepší kvality svých směsi, Barbera si vybírá kávu přímo od pěstitelů. Velká pozornost je věnována pražení zrn, jednotlivé odrůdy jsou praženy odděleně a pomalu, aby bylo dosaženo rovnováhy chuti a vůně očekávané od pravého italského espressa. Následně jsou zrna rychle zchlazena odvlhčeným vzduchem. Tato metoda zaručuje, že si zrna uchovají všechny své chutě. Avšak firma Barbera své dlouholeté zkušenosti využívá k tomu, aby vždy zachovala kávě její jedinečnou chuť. Různé druhy zrn jsou míchány podle tajné osobité receptury Barbera. ověřené postupy při balení kávy Barbera také přispívají k zvýšení úrovně čerstvosti a chutnosti, které tak mohou milovnici espressa plně ocenit.